Таг: тепачи

БЕЉА ЗА МЕРАК

БЕЉА ЗА МЕРАК

Следниот пат кога ќе дојдат во Собрание да ви ги кршат главите, ние ќе си гледаме романтични комедии на телевизија. Понапнато ќе ни биде. ...
КРИВИЧНИ ПРИЈАВИ ЗА УШТЕ ПЕТМИНА ТЕПАЧИ НА ПРАТЕНИЦИТЕ ВО НАПАДОТ НА СОБРАНИЕТО

КРИВИЧНИ ПРИЈАВИ ЗА УШТЕ ПЕТМИНА ТЕПАЧИ НА ПРАТЕНИЦИТЕ ВО НАПАДОТ НА СОБРАНИЕТО

МВР поднесе кривични пријави за уште петмина ученици во организираниот напад на Собранието на 27 април, од кои тројца ги нападнале пратениците на СДСМ ...
2 / 2 НАПИСИ