Таг: тестирање

1 2 3 5 10 / 50 НАПИСИ
ЗА 50 % НАМАЛЕНА ЦЕНАТА НА КОВИД ТЕСТОВИТЕ, ФОНДОТ ЌЕ ПЛАЌА НА ДРЖАВНИТЕ ЛАБОРАТОРИИ 1.850 ДЕНАРИ ПО ТЕСТ

ЗА 50 % НАМАЛЕНА ЦЕНАТА НА КОВИД ТЕСТОВИТЕ, ФОНДОТ ЌЕ ПЛАЌА НА ДРЖАВНИТЕ ЛАБОРАТОРИИ 1.850 ДЕНАРИ ПО ТЕСТ

Фондот за здравство воведе нова, намалена цена на тестовите за ковид-19. Тестирањето на сите пациенти што се со индикација за ковид-19 во државните ла ...
БРЗО ТЕСТИРАЊЕ СО ГАРГАРА ЗА КОВИД-19 ПРЕД ПОЛЕТУВАЊЕ ПОЧНА ДА СЕ ПРИМЕНУВА НА НЕКОИ ЕВРОПСКИ АЕРОДРОМИ

БРЗО ТЕСТИРАЊЕ СО ГАРГАРА ЗА КОВИД-19 ПРЕД ПОЛЕТУВАЊЕ ПОЧНА ДА СЕ ПРИМЕНУВА НА НЕКОИ ЕВРОПСКИ АЕРОДРОМИ

Нов брз израелски тест за коронавирус почна да се применува на европските аеродроми. Овој тест не се базира на земање брис кој потоа мора да се испита ...
СКОПСКИОТ ЦЕНТАР ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ ИМА ЗЕМЕНО 395 БРИСЕВИ ИЗМИНАТИВЕ ТРИ ДЕНА

СКОПСКИОТ ЦЕНТАР ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ ИМА ЗЕМЕНО 395 БРИСЕВИ ИЗМИНАТИВЕ ТРИ ДЕНА

Последните три дена Центар за јавно здравје Скопје има земено 395 брисеви за тестови за коронавирус, а за месец август таа бројка е 4.675, велат од Це ...
СТРУМИЦА ОТВОРИ НОВ ПУНКТ ЗА ЗЕМАЊЕ БРИСОВИ ЗА КОРОНАВИРУС ОТКАКО ДОСЕГАШНИОТ СЕ ЗАТВОРИ ПО РЕАКЦИЈА НА ЛОКАЛНИТЕ ЖИТЕЛИ

СТРУМИЦА ОТВОРИ НОВ ПУНКТ ЗА ЗЕМАЊЕ БРИСОВИ ЗА КОРОНАВИРУС ОТКАКО ДОСЕГАШНИОТ СЕ ЗАТВОРИ ПО РЕАКЦИЈА НА ЛОКАЛНИТЕ ЖИТЕЛИ

Во Струмица се отвори нов пункт за земање брисови за тестирање за ковид-19, откако Државниот здравствен инспекторат го затвори досегашниот кој функцио ...
СВЕТИ НИКОЛЕ СО 192 АКТИВНИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ЌЕ ДОБИЕ МОБИЛЕН ПУНКТ ЗА ТЕСТИРАЊЕ

СВЕТИ НИКОЛЕ СО 192 АКТИВНИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ЌЕ ДОБИЕ МОБИЛЕН ПУНКТ ЗА ТЕСТИРАЊЕ

Од среда ќе функционира новиот мобилен пункт за земање брисеви во Свети Николе, откако Комисијата за заразни болести одговори на барањето на Кризниот ...
САД ГО ПОЧНАА НАЈГОЛЕМОТО ТЕСТИРАЊЕ НА МОЖНА ВАКЦИНА ПРОТИВ КОВИД-19 СО УЧЕСТВО НА 30.000 ДОБРОВОЛЦИ

САД ГО ПОЧНАА НАЈГОЛЕМОТО ТЕСТИРАЊЕ НА МОЖНА ВАКЦИНА ПРОТИВ КОВИД-19 СО УЧЕСТВО НА 30.000 ДОБРОВОЛЦИ

Најголемото тестирање на експериментална вакцина против ковид-19 досега почна вчера во САД и во него ќе учествуваат 30.000 доброволци. „Модерна“ и Нац ...
ГЕРМАНИЈА ЌЕ ГИ ТЕСТИРА ЗА КОРОНАВИРУС СИТЕ КОИ СЕ ВРАЌААТ ОД ВИСОКОРИЗИЧНИ ЗЕМЈИ

ГЕРМАНИЈА ЌЕ ГИ ТЕСТИРА ЗА КОРОНАВИРУС СИТЕ КОИ СЕ ВРАЌААТ ОД ВИСОКОРИЗИЧНИ ЗЕМЈИ

Германија во иднина ќе ги тестира патниците кои се враќаат од областите во кои што моментално постои висок ризик од зараза со коронавирус, објави мини ...
СИТЕ 80 ТЕСТИРАНИ РАБОТНИЦИ ОД ТЕКСТИЛНА ФАБРИКА ВО ШТИП СЕ НЕГАТИВНИ НА КОРОНАВИРУС

СИТЕ 80 ТЕСТИРАНИ РАБОТНИЦИ ОД ТЕКСТИЛНА ФАБРИКА ВО ШТИП СЕ НЕГАТИВНИ НА КОРОНАВИРУС

Сите 80 работници од погон во текстилна конфекција која важи за една од најголемите во Источна Македонија се негативни на коронавирус. Тестирањето ...
САМО ШТО ГИ СТАВИЈА СИТЕ ТЕКСТИЛЦИ ВО ЕДНА СМЕНА, ШТИП ОДНОВО СТАНА КОВИД-ЖАРИШТЕ, СЕ ТЕСТИРА ЦЕЛ ПОГОН ВО НАЈГОЛЕМАТА КОНФЕКЦИЈА

САМО ШТО ГИ СТАВИЈА СИТЕ ТЕКСТИЛЦИ ВО ЕДНА СМЕНА, ШТИП ОДНОВО СТАНА КОВИД-ЖАРИШТЕ, СЕ ТЕСТИРА ЦЕЛ ПОГОН ВО НАЈГОЛЕМАТА КОНФЕКЦИЈА

Во една од најголемите текстилни фабрики која вработува над 1.000 текстилци, од вчера почна тестирањето во еден од погоните со 80 вработени само зарад ...
АВСТРАЛИСКИ ИСТРАЖУВАЧИ РАЗВИЈА ТЕСТ КОЈ ГО ОТКРИВА КОРОНАВИРУСОТ ЗА 20 МИНУТИ

АВСТРАЛИСКИ ИСТРАЖУВАЧИ РАЗВИЈА ТЕСТ КОЈ ГО ОТКРИВА КОРОНАВИРУСОТ ЗА 20 МИНУТИ

Австралиски истражувачи развија тест кој може да утврди зараза со коронавирусот за само 20 минути, тврдејќи дека е прв таков на светот. Истражувачи ...
1 2 3 5 10 / 50 НАПИСИ