Таг: тоалет

ВО РЕСЕН ОТВОРЕН ВТОРИОТ УЧИЛИШЕН ТОАЛЕТ ЗА МЕНСТРУАЛНА ХИГИЕНА ВО МАКЕДОНИЈА

ВО РЕСЕН ОТВОРЕН ВТОРИОТ УЧИЛИШЕН ТОАЛЕТ ЗА МЕНСТРУАЛНА ХИГИЕНА ВО МАКЕДОНИЈА

Тоалетите во голем дел од школите во државава не се прилагодени за да можат девојчињата да ја одржат потребната хигиена за време на менструалниот цикл ...
ВО ТЕТОВСКО УЧИЛИШТЕ ПРОМОВИРАН ПРВИОТ ТОАЛЕТ ЗА МЕНСТРУАЛНА ХИГИЕНА ВО ЗЕМЈАВА

ВО ТЕТОВСКО УЧИЛИШТЕ ПРОМОВИРАН ПРВИОТ ТОАЛЕТ ЗА МЕНСТРУАЛНА ХИГИЕНА ВО ЗЕМЈАВА

Деведесет отсто од ученичките во руралните средини во земјава се отсутни од училиште 4 до 5 дена во текот на месецот кога имаат месечен циклус, додека ...
БРИТАНСКИ ДРЖАВЈАНИН НАЈДЕН МРТОВ ВО ТОАЛЕТ НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ

БРИТАНСКИ ДРЖАВЈАНИН НАЈДЕН МРТОВ ВО ТОАЛЕТ НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ

52-годишниот британски државјанин В.М. бил утринава најден мртов во тоалет на скопскиот аеродром од страна на обезбедувањето, соопшти полицијата. Тело ...
ДЕВОЈКА КАЗНЕТА ОТИ СЕ ИЗМОЧАЛА НА УЛИЦА ОТВОРИ ДЕБАТА ЗА СЕКСИЗАМ ВО ХОЛАНДИЈА

ДЕВОЈКА КАЗНЕТА ОТИ СЕ ИЗМОЧАЛА НА УЛИЦА ОТВОРИ ДЕБАТА ЗА СЕКСИЗАМ ВО ХОЛАНДИЈА

Случајот на млада Холанѓанка која била казнета со 90 евра затоа што се измочала во една уличка во центарот на Амстердам се претворил во дебата за секс ...
МРТВОТО НОВОРОДЕНЧЕ ПРОНАЈДЕНО ВО ТОАЛЕТ НА ТАБАНОВЦИ БИЛО РОДЕНО ЖИВО, ПОКАЖА ОБДУКЦИЈАТА

МРТВОТО НОВОРОДЕНЧЕ ПРОНАЈДЕНО ВО ТОАЛЕТ НА ТАБАНОВЦИ БИЛО РОДЕНО ЖИВО, ПОКАЖА ОБДУКЦИЈАТА

Живо родено било бебето, кое студентка од Скопје го фрли во корпа за отпадоци во тоалет на граничниот премин Табановци во март оваа година и замина на ...
5 / 5 НАПИСИ