Таг: Томислав Дончев

ЗАЕДНИЧКИ ЦАРИНСКИ ПРЕМИН МЕЃУ МАКЕДОНИЈА И БУГАРИЈА ЗА ПОБРЗ ПРОТОК, НАЈАВИ АНЃУШЕВ

ЗАЕДНИЧКИ ЦАРИНСКИ ПРЕМИН МЕЃУ МАКЕДОНИЈА И БУГАРИЈА ЗА ПОБРЗ ПРОТОК, НАЈАВИ АНЃУШЕВ

Заеднички царински премин меѓу Македонија и Бугарија за да се отстранат административните бариери за развој на економските односи меѓу двете земји, на ...
1 / 1 НАПИСИ