Таг: Тонкица Митровска

АНИМАТОРКАТА ТОНКИЦА МИТРОВСКА ЈА ДОБИ НАГРАДАТА ЗЛАТЕН ОБЈЕКТИВ ЗА 2023 ОД КИНОТЕКАТА

АНИМАТОРКАТА ТОНКИЦА МИТРОВСКА ЈА ДОБИ НАГРАДАТА ЗЛАТЕН ОБЈЕКТИВ ЗА 2023 ОД КИНОТЕКАТА

Аниматорката Тонкица Митровска денеска ја прими наградата Златен објектив, која се доделува на филмски работници кои преку својот професионален ангажм ...
ЗЛАТЕН ОБЈЕКТИВ 2023 ЗА АНИМАТОРКАТА ТОНКИЦА МИТРОВСКА И ФИЛМСКИОТ КОМПОЗИТОР ЉУПЧО КОНСТАНТИНОВ

ЗЛАТЕН ОБЈЕКТИВ 2023 ЗА АНИМАТОРКАТА ТОНКИЦА МИТРОВСКА И ФИЛМСКИОТ КОМПОЗИТОР ЉУПЧО КОНСТАНТИНОВ

Аниматорката Тонкица Митровска и композиторот на филмска музика Љупчо Константинов се добитниците на наградата Златен објектив за 2023 година, објави ...
ЈОВИЦА МИХАЈЛОВСКИ, ТОНКИЦА МИТРОВСКА И ТРАЈЧЕ ВЕЛИЧКОВСКИ СЕ ДОБИТНИЦИ НА НАГРАДАТА ЗЛАТНА РАМКА НА ДРУШТВОТО НА ФИЛМСКИ РАБОТНИЦИ

ЈОВИЦА МИХАЈЛОВСКИ, ТОНКИЦА МИТРОВСКА И ТРАЈЧЕ ВЕЛИЧКОВСКИ СЕ ДОБИТНИЦИ НА НАГРАДАТА ЗЛАТНА РАМКА НА ДРУШТВОТО НА ФИЛМСКИ РАБОТНИЦИ

Aктерот Јовица Михајловски, графичарката Тонкица Митровска, и сценскиот работник Трајче Величковски се годинашни добитници на почесните награди од Дру ...
3 / 3 НАПИСИ