Таг: траума центар

НОВИОТ ТРАУМА ОДДЕЛ ВО „8 СЕПТЕМВРИ“ ЌЕ СЕ ЗАТВОРИ КОГА ЌЕ СИ ЗАМИНАТ ПОВРЕДЕНИТЕ ОД НЕСРЕЌАТА КАЈ ЛАСКАРЦИ

НОВИОТ ТРАУМА ОДДЕЛ ВО „8 СЕПТЕМВРИ“ ЌЕ СЕ ЗАТВОРИ КОГА ЌЕ СИ ЗАМИНАТ ПОВРЕДЕНИТЕ ОД НЕСРЕЌАТА КАЈ ЛАСКАРЦИ

Болничкиот дел на новиот оддел за трауматологија во Градската општа болница „8 Септември“ во Скопје профункционира во полн капацитет само додека таму ...
БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ КОНЕЧНО ГО ДОБИ ПРОСТОРОТ ОД ЖАН МИТРЕВ ЗА ТРАУМА ЦЕНТАР

БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ КОНЕЧНО ГО ДОБИ ПРОСТОРОТ ОД ЖАН МИТРЕВ ЗА ТРАУМА ЦЕНТАР

Градската општа болница „8 септември“ ќе набавува генератор, нови филтри за клима и друг потребен материјал за да може да го отвори новиот Траума цент ...
МИНИСТЕРСТВОТО НЕ ПОТПИШУВА БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ДА СИ ГИ ВРАТИ ПРОСТОРИИТЕ ОД ЖАН МИТРЕВ

МИНИСТЕРСТВОТО НЕ ПОТПИШУВА БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ДА СИ ГИ ВРАТИ ПРОСТОРИИТЕ ОД ЖАН МИТРЕВ

Отворањето на Траума центар во Градската општа болница „8 Септември“ заглави во бирократски процедури. Повеќе од два месеци ГОБ„8 Сeптември“ не може д ...
„8 СЕПТЕМВРИ“ ЌЕ ПРАВИ ТРАУМА ЦЕНТАР НА МЕСТОТО НА ПРИВАТНАТА КАРДИОХИРУРГИЈА

„8 СЕПТЕМВРИ“ ЌЕ ПРАВИ ТРАУМА ЦЕНТАР НА МЕСТОТО НА ПРИВАТНАТА КАРДИОХИРУРГИЈА

Градската општа болница „8-ми септември“ ќе го добие просторот од 4.000 квадратни метри од некогашната Воена болница, каде до лани беше сместена карди ...
4 / 4 НАПИСИ