Таг: Трчај бе

ПРАЗНИК НА ТРЧАЊЕТО ВО БИТОЛА, НАД ИЛЈАДА УЧЕСНИЦИ ОД 11 ЗЕМЈИ НА „ТРЧАЈ БЕ“

ПРАЗНИК НА ТРЧАЊЕТО ВО БИТОЛА, НАД ИЛЈАДА УЧЕСНИЦИ ОД 11 ЗЕМЈИ НА „ТРЧАЈ БЕ“

Над 1.000 учесници од 11 земји, на возраст од четири до 77 години, денес учествуваа на најголемиот спортски настан што се одржа во Битола, третото тра ...
ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА „ТРЧАЈ БЕ“ ВО БИТОЛА ПРИВЛЕЧЕ ТРКАЧИ ОД ШЕСТ ДО 74 ГОДИНИ

ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА „ТРЧАЈ БЕ“ ВО БИТОЛА ПРИВЛЕЧЕ ТРКАЧИ ОД ШЕСТ ДО 74 ГОДИНИ

Најмладиот учесник на трката „Трчај бе“, што денеска се одржа во Битола, имаше само шест години, а највозрасен беше Санде Стојановски од Лозово, кој н ...
ДОДЕКА ВРСНИЦИТЕ ВОДЕА ЉУБОВ ВО ПАРКОТ, ТАА ТРЧАШЕ – ПОЛА ВЕК НЕСРУШЕНИ РЕКОРДИТЕ НА БИТОЛСКАТА ГАЗЕЛА ВЕРА ВЕЛЈАНОВСКА

ДОДЕКА ВРСНИЦИТЕ ВОДЕА ЉУБОВ ВО ПАРКОТ, ТАА ТРЧАШЕ – ПОЛА ВЕК НЕСРУШЕНИ РЕКОРДИТЕ НА БИТОЛСКАТА ГАЗЕЛА ВЕРА ВЕЛЈАНОВСКА

„Обрнете внимание децата помалку да бидат на компјутер и мобилни телефони! Наместо тоа, да ја користат убавината на природата. Во близина на Битола е ...
3 / 3 НАПИСИ