Таг: Трендафил Митев

СЕКОЈА ДЕСЕТТА ГОСПОЃА ВО СКОПЈЕ Е СРБИНКА И ГИ ВОСПИТУВА ДЕЦАТА ДА ЈА МРАЗАТ БУГАРИЈА, ТВРДИ БУГАРСКИ ИСТОРИЧАР

СЕКОЈА ДЕСЕТТА ГОСПОЃА ВО СКОПЈЕ Е СРБИНКА И ГИ ВОСПИТУВА ДЕЦАТА ДА ЈА МРАЗАТ БУГАРИЈА, ТВРДИ БУГАРСКИ ИСТОРИЧАР

Бугарскиот историчар и универзитетски професор Трендафил Митев тврди дека секоја десетта госпоѓа во Скопје е со српско потекло и овие жени ги воспитув ...
1 / 1 НАПИСИ