Таг: трговија со дете

ОСУДЕН НА СЕДУМ ГОДИНИ ЗАТВОР ОТИ ЈА ПРОДАЛ ЌЕРКА СИ ВО СЛОВЕНИЈА ЗА 6.000 ЕВРА

ОСУДЕН НА СЕДУМ ГОДИНИ ЗАТВОР ОТИ ЈА ПРОДАЛ ЌЕРКА СИ ВО СЛОВЕНИЈА ЗА 6.000 ЕВРА

Основниот кривичен суд Скопје го осуди неправосилно обвинетиот Т.Д. На седум години затвор за кривичното дело Трговија со дете, соопшти Јавното обвини ...
ПОЛИЦИЈАТА СО КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ КАВАДАРЧАНКА ЗА ТРГОВИЈА СО ДЕТЕ ЗА СЛУЧАЈОТ СО ДЕВОЈЧЕТО ОД ДОМОТ „25 МАЈ“

ПОЛИЦИЈАТА СО КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ КАВАДАРЧАНКА ЗА ТРГОВИЈА СО ДЕТЕ ЗА СЛУЧАЈОТ СО ДЕВОЈЧЕТО ОД ДОМОТ „25 МАЈ“

Кривична пријава за трговија со дете денес Министерството за внатрешни работи (МВР) поднесе против М.Д. 42-годишна од Кавадарци за случајот со 13 годи ...
2 / 2 НАПИСИ