Таг: трговски договор

ЕУ И БРИТАНИЈА ПОСТИГНАА НОВ ДОГОВОР ЗА СЛОБОДНА ТРГОВИЈА, ЏОНСОН ВЕЛИ ДЕКА ЌЕ ВРЕДИ 668 МИЛИЈАРДИ ФУНТИ ГОДИШНО

ЕУ И БРИТАНИЈА ПОСТИГНАА НОВ ДОГОВОР ЗА СЛОБОДНА ТРГОВИЈА, ЏОНСОН ВЕЛИ ДЕКА ЌЕ ВРЕДИ 668 МИЛИЈАРДИ ФУНТИ ГОДИШНО

Европска Унија и Велика Британија постигнаа нов трговски договор, ставајќи крај на неколкумесечни несогласувања околу правата за риболов и идните бизн ...
1 / 1 НАПИСИ