Таг: Тривити

ТРИВИТИ ПОЧНА СО ОБУКА НА ЛИЦА КОИ ОСТАНАЛЕ БЕЗ РАБОТА ВО ПАНДЕМИЈАТА НА КОРОНАВИРУСОТ

ТРИВИТИ ПОЧНА СО ОБУКА НА ЛИЦА КОИ ОСТАНАЛЕ БЕЗ РАБОТА ВО ПАНДЕМИЈАТА НА КОРОНАВИРУСОТ

Тривити, првиот македонски интернет пребарувач за луѓето кои бараат работа и за компаниите кои вработуваат, го отвори својот Кариерен центар и започна ...
ГО МЕНУВАМЕ И ПОДОБРУВАМЕ ПРОЦЕСОТ НА БАРАЊЕ И НАОЃАЊЕ РАБОТА, ВЕЛИ ПОЛИКАРП АРСЕНОВСКИ, ОСНОВАЧ НА АЛАТКАТА ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ „ТРИВИТИ“

ГО МЕНУВАМЕ И ПОДОБРУВАМЕ ПРОЦЕСОТ НА БАРАЊЕ И НАОЃАЊЕ РАБОТА, ВЕЛИ ПОЛИКАРП АРСЕНОВСКИ, ОСНОВАЧ НА АЛАТКАТА ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ „ТРИВИТИ“

„Заслужуваш добра работа“ е слоганот под кој неодамна беше лансирана www.thrivity.mk , иновативната алатка за пребарување (Search engine) за луѓето ко ...
ТРИВИТИ – ПРВ МАКЕДОНСКИ ИНТЕРНЕТ ПРЕБАРУВАЧ ЗА ОНИЕ КОИ БАРААТ РАБОТА И ЗА КОМПАНИИТЕ КОИ ВРАБОТУВААТ

ТРИВИТИ – ПРВ МАКЕДОНСКИ ИНТЕРНЕТ ПРЕБАРУВАЧ ЗА ОНИЕ КОИ БАРААТ РАБОТА И ЗА КОМПАНИИТЕ КОИ ВРАБОТУВААТ

Тривити (thrivity.mk) е првата македонска алатка за пребарување наменет за оние кои бараат работа и за компаниите кои вработуваат. Тој нуди иновативен ...
3 / 3 НАПИСИ