Таг: центри за јавно здравје

ВАКЦИНАЦИЈАТА ПРОТИВ СЕЗОНСКИ ГРИП ПОЧНУВА ОД ПОНЕДЕЛНИК, ВАКЦИНИТЕ ЌЕ ЧИНАТ 650 ДЕНАРИ

ВАКЦИНАЦИЈАТА ПРОТИВ СЕЗОНСКИ ГРИП ПОЧНУВА ОД ПОНЕДЕЛНИК, ВАКЦИНИТЕ ЌЕ ЧИНАТ 650 ДЕНАРИ

Вакцинацијата против сезонски грип почнува од понеделник, а годинава се обезбедени 41.000 дози нови четривалентни вакцини. Од нив 28.000 дози, кои ги ...
СО ИНТЕРВЕНТЕН УВОЗ ЌЕ СЕ КУПУВААТ ТАБЛЕТИ ПРОТИВ МАЛАРИЈА

СО ИНТЕРВЕНТЕН УВОЗ ЌЕ СЕ КУПУВААТ ТАБЛЕТИ ПРОТИВ МАЛАРИЈА

Здравствените власти бараат компанија од која со интервентен увоз ќе набават таблети против маларија, бидејќи на тендерот за набавка не се јавиле дово ...
ВАКЦИНАЦИЈА ПРОТИВ ГРИП ПОЧНУВА ВО СРЕДА

ВАКЦИНАЦИЈА ПРОТИВ ГРИП ПОЧНУВА ВО СРЕДА

Вакцинација против сезонски грип ќе почне во среда и ќе се врши во центрите за јавно здравје низ земјава, најави Министерството за здравство. Оваа ...
3 / 3 НАПИСИ