Таг: Цветанка Иванова

ВО СОБРАНИЕТО ЌЕ СЕ ОТВОРИ ЖЕНСКА СОБА ЗА ДЕБАТА

ВО СОБРАНИЕТО ЌЕ СЕ ОТВОРИ ЖЕНСКА СОБА ЗА ДЕБАТА

Во Собранието ќе се отвори женска соба во која пратеничките ќе можат да дебатираат за решавање на проблемите на жените. Претседателот на Собранието ...
СОБРАНИЕТО ЈА ИЗГЛАСА ЗАВРШНАТА СМЕТКА НА БУЏЕТОТ, ЦВЕТАНКА ИВАНОВА ИЗБРАНА ЗА НОВ ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР

СОБРАНИЕТО ЈА ИЗГЛАСА ЗАВРШНАТА СМЕТКА НА БУЏЕТОТ, ЦВЕТАНКА ИВАНОВА ИЗБРАНА ЗА НОВ ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР

Со 58 гласа „за", Собранието донесе одлука за именување на Цветанка Иванова за собраниски Генерален секретар. Претходно, по маратонската целодневна ра ...
ПОРАНЕШНАТА БУНТОВНА ПРАТЕНИЧКА НА СДСМ ЦВЕТАНКА ИВАНОВА ПРЕДЛОЖЕНА ЗА ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА СОБРАНИЕТО

ПОРАНЕШНАТА БУНТОВНА ПРАТЕНИЧКА НА СДСМ ЦВЕТАНКА ИВАНОВА ПРЕДЛОЖЕНА ЗА ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА СОБРАНИЕТО

Поранешната пратеничка  на СДСМ Цветанка Иванова, денеска на собраниската Комисија за прашања на изборите и именувањата е предложена за генерален секр ...
3 / 3 НАПИСИ