Таг: тура

ЗЕМЈОТРЕСНА ТУРА НИЗ СКОПЈЕ ЗА ДЕЦА ПО ПОВОД 56-ГОДИШНИНАТА ОД ЗЕМЈОТРЕСОТ

ЗЕМЈОТРЕСНА ТУРА НИЗ СКОПЈЕ ЗА ДЕЦА ПО ПОВОД 56-ГОДИШНИНАТА ОД ЗЕМЈОТРЕСОТ

Земјотресна тура за деца ќе се одржи утре низ Скопје по повод 56-годишнината од катастрофалниот земјотрес. Со панорамски автобус кој е обезбеден од ЈС ...
„ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“ ВЕ ВОДИ НА БЕСПЛАТНА ТУРА ВО ГАЛИЧНИК

„ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“ ВЕ ВОДИ НА БЕСПЛАТНА ТУРА ВО ГАЛИЧНИК

„Еуролинк осигурување“ петта година по ред ја организира бесплатната туристичка тура насловена „Мапа на културата“. Овојпат, темата ќе биде Галичник. ...
2 / 2 НАПИСИ