Таг: ученици со попреченост

ВО ТЕТОВО ОТВОРЕНА ПРВАТА СЕНЗОРНА СОБА ЗА УЧЕНИЦИТЕ СО ПОПРЕЧЕНОСТ ВО ОБРАЗОВНИОТ ПРОЦЕС

ВО ТЕТОВО ОТВОРЕНА ПРВАТА СЕНЗОРНА СОБА ЗА УЧЕНИЦИТЕ СО ПОПРЕЧЕНОСТ ВО ОБРАЗОВНИОТ ПРОЦЕС

Во тетовското основно училиште „Братство-Миѓени“ денеска беше пуштена во употреба сензорна соба за учениците со посебни потреби кои се вклучени во обр ...
ДРЖАВАТА ИМ ГО ЗЕМА ДОДАТОКОТ НА УЧЕНИЦИТЕ СО ПОПРЕЧЕНОСТ ОД 5.000 ДЕНАРИ И ГИ ДИСКРИМИНИРА ТИЕ ШТО СЕ ОД РУРАЛНА СРЕДИНА

ДРЖАВАТА ИМ ГО ЗЕМА ДОДАТОКОТ НА УЧЕНИЦИТЕ СО ПОПРЕЧЕНОСТ ОД 5.000 ДЕНАРИ И ГИ ДИСКРИМИНИРА ТИЕ ШТО СЕ ОД РУРАЛНА СРЕДИНА

На над 100-тина деца со пречки во интелектуалниот и физичкиот развој од руралните средини, државата им го зема детскиот додаток оној момент кога порад ...
2 / 2 НАПИСИ