Таг: угина

УГИНА ЕДЕН ОД ЛИПИЦАНЕРИТЕ, КУПЕНИ ЗА РАЗГЛЕДУВАЊЕ НА ПРОЕКТОТ „СКОПЈЕ 2014“

УГИНА ЕДЕН ОД ЛИПИЦАНЕРИТЕ, КУПЕНИ ЗА РАЗГЛЕДУВАЊЕ НА ПРОЕКТОТ „СКОПЈЕ 2014“

Угина еден од двата коњи липицанери кои беа купени за разгледување на проектот „Скопје 2014“. Вработените во ЈП „Паркови и зеленило“ кои се грижат со ...
УГИНА ЖИРАФАТА ТОБОГО ОД СКОПСКАТА ЗООЛОШКА ГРАДИНА

УГИНА ЖИРАФАТА ТОБОГО ОД СКОПСКАТА ЗООЛОШКА ГРАДИНА

Угина една од трите жирафи во скопската Зоолошка градина. Жирафата Тобого, како што велат од градината, угинала ненадејно вчера, а денеска ѝ била напр ...
2 / 2 НАПИСИ