Таг: укината

УКИНАТИ СЕ СИТЕ РЕСТРИКТИВНИ КОВИД МЕРКИ ВО ЗЕМЈАВА, ОСВЕН МАСКИ ВО БОЛНИЦИ, АПТЕКИ И ДОМОВИ ЗА СТАРИ

УКИНАТИ СЕ СИТЕ РЕСТРИКТИВНИ КОВИД МЕРКИ ВО ЗЕМЈАВА, ОСВЕН МАСКИ ВО БОЛНИЦИ, АПТЕКИ И ДОМОВИ ЗА СТАРИ

Укинати се сите ковид мерки, освен носењето маски во здравствени установи, аптеки и домови за возрасни и лица со попреченост, одлучи Владата на денешн ...
ВЛАДАТА ГО УКИНА ДЕН НА ДРВОТО

ВЛАДАТА ГО УКИНА ДЕН НА ДРВОТО

Владата на денешната седница го укина Ден на дрвото поради слаб ефект од досегашното пошумување. Според првичните анализи, во изминативе години на ...
2 / 2 НАПИСИ