Таг: украсување

СЕ ПОСТАВУВА НОВОГОДИШНАТА ДИГИТАЛНА ЕЛКА НА ПЛОШТАДОТ МАКЕДОНИЈА ВО СКОПЈЕ

СЕ ПОСТАВУВА НОВОГОДИШНАТА ДИГИТАЛНА ЕЛКА НА ПЛОШТАДОТ МАКЕДОНИЈА ВО СКОПЈЕ

На Плоштадот Македонија во Скопје почна поставувањето на новогодишната елка. Таа и годинава како и лани ќе биде дигитална, односно нема да биде со све ...
НЕМАМ ПРАВО ДА ИМ JA ОДЗЕМАМ НАДЕЖТА НА ДЕЦАТА ЗА НОВА ГОДИНА, ВЕЛИ ШИЛЕГОВ, ГЛАВНИОТ ГРАД ЌЕ БИДЕ УКРАСЕН ДО 5 ДЕКЕМВРИ

НЕМАМ ПРАВО ДА ИМ JA ОДЗЕМАМ НАДЕЖТА НА ДЕЦАТА ЗА НОВА ГОДИНА, ВЕЛИ ШИЛЕГОВ, ГЛАВНИОТ ГРАД ЌЕ БИДЕ УКРАСЕН ДО 5 ДЕКЕМВРИ

Град Скопје од вчера почна со новогодишно украсување на градот. Предвидено е до 5 декември Плоштадот Македонија и улиците во центарот на градот да све ...
НЕМА ДА ДОЗВОЛИМЕ ГРАДОВИТЕ ДА БИДАТ ЗАВИЕНИ ВО МРАК, ЌЕ ИМА НОВОГОДИШНО УКРАСУВАЊЕ, НО ПОСКРОМНО, ВЕЛАТ ОД СДСМ

НЕМА ДА ДОЗВОЛИМЕ ГРАДОВИТЕ ДА БИДАТ ЗАВИЕНИ ВО МРАК, ЌЕ ИМА НОВОГОДИШНО УКРАСУВАЊЕ, НО ПОСКРОМНО, ВЕЛАТ ОД СДСМ

Нема да дозволиме градовите да бидат завиени во мрак, на граѓаните им е потребна зрак светлина во тешкиот период со коронавирусот, велат од СДСМ откак ...
ГРАД СКОПЈЕ ГО ОБЈАВИ ТЕНДЕРОТ ЗА НОВОГОДИШНО УКРАСУВАЊЕ ОД 200.000 ЕВРА

ГРАД СКОПЈЕ ГО ОБЈАВИ ТЕНДЕРОТ ЗА НОВОГОДИШНО УКРАСУВАЊЕ ОД 200.000 ЕВРА

Град Скопје денеска го објави тендерот за новогодишно украсување на улиците, булеварите и плоштадите низ градот. Проценетата вредност на договорот е 2 ...
ЗА 30 ОТСТО ПОВЕЌЕ ПАРИ ПОТРОШИЛЕ ОПШТИНИТЕ ЗА НОВОГОДИШНО УКРАСУВАЊЕ ВО 2019 ВО СПОРЕДБА СО 2018 ГОДИНА

ЗА 30 ОТСТО ПОВЕЌЕ ПАРИ ПОТРОШИЛЕ ОПШТИНИТЕ ЗА НОВОГОДИШНО УКРАСУВАЊЕ ВО 2019 ВО СПОРЕДБА СО 2018 ГОДИНА

За 30 отсто повеќе пари се потрошени на новогодишното украсување на општините во 2019 година, во споредба со 2018. Ова го покажува истражувањето на Це ...
ПАРНИ ВАЉАК ЌЕ ПЕЕ ЗА НОВА ГОДИНА НА ПЛОШТАДОТ ВО СКОПЈЕ

ПАРНИ ВАЉАК ЌЕ ПЕЕ ЗА НОВА ГОДИНА НА ПЛОШТАДОТ ВО СКОПЈЕ

Хрватската рок група „Парни ваљак“ ќе пее на плоштадот Македонија во Скопје за новогодишната прослава на 31 декември. Пред нив ќе настапат неколку дом ...
СКОПЈЕ ЌЕ БИДЕ УКРАСЕНО ДО 7 ДЕКЕМВРИ, ГОДИНАВА ЌЕ ИМА НОВОГОДИШНА ПРОСЛАВА

СКОПЈЕ ЌЕ БИДЕ УКРАСЕНО ДО 7 ДЕКЕМВРИ, ГОДИНАВА ЌЕ ИМА НОВОГОДИШНА ПРОСЛАВА

Од наредната недела ќе почне новогодишното украсување на Скопје. Предвидено е со новогодишни украси и светилки да бидат украсени главните булевари, ул ...
НОВОГОДИШНОТО УКРАСУВАЊЕ НА СКОПЈЕ ЌЕ ПОЧНЕ НА 15 ДЕКЕМВРИ, НЕ Е ЗАВРШЕНА ТЕНДЕРСКАТА ПРОЦЕДУРА

НОВОГОДИШНОТО УКРАСУВАЊЕ НА СКОПЈЕ ЌЕ ПОЧНЕ НА 15 ДЕКЕМВРИ, НЕ Е ЗАВРШЕНА ТЕНДЕРСКАТА ПРОЦЕДУРА

Новогодишното украсување на Скопје уште не е ни почнато. На плоштадот Македонија и главните улици низ центарот на градот нема ниту еден новогодишен ук ...
8 / 8 НАПИСИ