Таг: улиште

КОСОВСКИОТ ФИЛМ „УЛИШТЕ“ НА БЛЕРТА БАШОЛИ ПОБЕДИ НА СИНЕДЕЈС

КОСОВСКИОТ ФИЛМ „УЛИШТЕ“ НА БЛЕРТА БАШОЛИ ПОБЕДИ НА СИНЕДЕЈС

Косовскиот филм „Улиште“ на режисерката Блерта Башоли, копродукција помеѓу Косово, Македонија, Швајцарија и Албанија победи на 20. Фестивалот на европ ...
ТРИ НАГРАДИ НА САНДЕНС ЗА „УЛИШТЕ“ НА БЛЕРТА БАШОЛИ, КОСОВСКО-МАКЕДОНСКА КОПРОДУКЦИЈА

ТРИ НАГРАДИ НА САНДЕНС ЗА „УЛИШТЕ“ НА БЛЕРТА БАШОЛИ, КОСОВСКО-МАКЕДОНСКА КОПРОДУКЦИЈА

Косовскиот филм „Улиште“ на режисерката Блерта Башоли, копродукција помеѓу Косово, Македонија, Швајцарија и Албанија, освои 3 награди на фестивалот Са ...
ЕПИНАЛ Ѝ ПОДАРИ НА БИТОЛА УЛИШТЕ СО ПЧЕЛИ ВО ЗНАК НА 50-ГОДИШНО ПРИЈАТЕЛСТВО И ЗАШТИТА НА БИОДИВЕРЗИТЕТОТ

ЕПИНАЛ Ѝ ПОДАРИ НА БИТОЛА УЛИШТЕ СО ПЧЕЛИ ВО ЗНАК НА 50-ГОДИШНО ПРИЈАТЕЛСТВО И ЗАШТИТА НА БИОДИВЕРЗИТЕТОТ

Улиште со пчели во знак на 50 годишнината од збратимувањето на Битола и Епинал и како симбол за заштита на животната средина и подари денес градоначал ...
3 / 3 НАПИСИ