Таг: Универзитетот Харвард

НАУЧНИЦИ НА ПАТ ДА ДОКАЖАТ ДЕКА СО ЛЕК ПРОТИВ ВИСОК КРВЕН ПРИТИСОК МОЖЕ ДА СЕ СПРЕЧИ ПОБЕЛУВАЊЕТО НА КОСАТА

НАУЧНИЦИ НА ПАТ ДА ДОКАЖАТ ДЕКА СО ЛЕК ПРОТИВ ВИСОК КРВЕН ПРИТИСОК МОЖЕ ДА СЕ СПРЕЧИ ПОБЕЛУВАЊЕТО НА КОСАТА

Научници од САД и од Бразил велат дека можеби откриле зошто од стресот побелуваат влакната на косата, и можноста тоа да се спречи без да мора да се бо ...
ХАРВАРД МУ ОДДАВА ПОЧИТ НА ЕЛТОН ЏОН ЗА НЕГОВИТЕ ЗАЛОЖБИ ЗА БОРБА ПРОТИВ ХИВ И СИДА

ХАРВАРД МУ ОДДАВА ПОЧИТ НА ЕЛТОН ЏОН ЗА НЕГОВИТЕ ЗАЛОЖБИ ЗА БОРБА ПРОТИВ ХИВ И СИДА

Елтон Џон следниот месец ќе добие награда од Универзитетот Харвард, за неговите филнатропски заложби за борба против ХИВ и СИДА. Фондацијата за СИД ...
2 / 2 НАПИСИ