Таг: Управа за извршување на санкциите

КОМАНДИРИ ОД ЗАТВОРОТ „ИДРИЗОВО“ ПОДМИТИЛЕ ЗАТВОРЕНИК СО 4.000 ЕВРА, ЗАШТО ИМ ВЕТИЛ ДЕКА ЌЕ ГИ ПРЕМЕСТИ ДА РАБОТАТ ВО МВР

КОМАНДИРИ ОД ЗАТВОРОТ „ИДРИЗОВО“ ПОДМИТИЛЕ ЗАТВОРЕНИК СО 4.000 ЕВРА, ЗАШТО ИМ ВЕТИЛ ДЕКА ЌЕ ГИ ПРЕМЕСТИ ДА РАБОТАТ ВО МВР

Управата за извршување на санкции извршила вонреден наздор во казнено-поправниот дом „Идризово“, по поплаки од две осудени лица, кои се пожалиле од дв ...
1 / 1 НАПИСИ