Таг: Управа за водење матични книги

1 2 3 10 / 26 НАПИСИ
ДОЈДЕ УТРЕ

ДОЈДЕ УТРЕ

Нека извинат тие на кои им треба итна помош. Не умирајте. Прво треба да гласате. ...
НА СИН МИ И СНАА МИ НАМЕСТО ИЗВОД ЗА ВЕНЧАНИ ИМ ДАЛЕ ИЗВОД ЗА УМРЕНИ, РЕЧЕ СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ

НА СИН МИ И СНАА МИ НАМЕСТО ИЗВОД ЗА ВЕНЧАНИ ИМ ДАЛЕ ИЗВОД ЗА УМРЕНИ, РЕЧЕ СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ

Синот и снаата на градоначалникот на Општина Карпош Стевчо Јакимовски наместо извод од матичната книга на родени добиле извод од матичната книга на ум ...
НЕЕВИДЕНТИРАНИТЕ ЛИЦА КОНЕЧНО ДОБИЈА ИЗВОД НА РОДЕНИ, ЗА ДЕЦАТА РАДОСТ, ЗА ВОЗРАСНИТЕ ВОЗБУДА И СОЛЗИ

НЕЕВИДЕНТИРАНИТЕ ЛИЦА КОНЕЧНО ДОБИЈА ИЗВОД НА РОДЕНИ, ЗА ДЕЦАТА РАДОСТ, ЗА ВОЗРАСНИТЕ ВОЗБУДА И СОЛЗИ

На емотивен настан во Управата за водење матични книги, денеска деца и возрасни граѓани од ромска припадност кои не постоеја никаде во системот, за пр ...
СЕ РАСПАЃА МАТИЧНАТА СЛУЖБА ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ, ПРОЗОРИТЕ И ВРАТИТЕ СЕ ИСКРШЕНИ, ЅИДОВИТЕ СЕ РОНАТ, А ТАВАНОТ Е СО ДУПКИ

СЕ РАСПАЃА МАТИЧНАТА СЛУЖБА ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ, ПРОЗОРИТЕ И ВРАТИТЕ СЕ ИСКРШЕНИ, ЅИДОВИТЕ СЕ РОНАТ, А ТАВАНОТ Е СО ДУПКИ

Матичната служба во скопската општина Ѓорче Петров се распаѓа. Со години Матичното личи како да е запуштен објект, а не место каде се одржуваат венчав ...
20 ГОДИНИ НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ ДЕКА Е ЖИВ ОТКАКО БРАТ МУ БЛИЗНАК МУ ГО ЗЕЛ ПАСОШОТ И ПОЧИНАЛ ВО СТРАНСТВО

20 ГОДИНИ НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ ДЕКА Е ЖИВ ОТКАКО БРАТ МУ БЛИЗНАК МУ ГО ЗЕЛ ПАСОШОТ И ПОЧИНАЛ ВО СТРАНСТВО

Со правосилна судска пресуда, резултати од две направени ДНК-анализи и со Министерството за внатрешни работи до себе, скопјанецот Афет Џелилов не може ...
УПРАВАТА ЗА МАТИЧНИ КНИГИ НАМЕСТИЛА ТЕНДЕР ЗА ДИГИТАЛИЗАЦИЈА И НАБАВКА НА КОМПЈУТЕРСКА ОПРЕМА, СПОРЕД ФИНАНСИСКА ПОЛИЦИЈА

УПРАВАТА ЗА МАТИЧНИ КНИГИ НАМЕСТИЛА ТЕНДЕР ЗА ДИГИТАЛИЗАЦИЈА И НАБАВКА НА КОМПЈУТЕРСКА ОПРЕМА, СПОРЕД ФИНАНСИСКА ПОЛИЦИЈА

Управата за финансиска полиција поднесе кривична пријава до Обвинителството за организиран криминал против три физички лица и едно правно лице за наме ...
ГРАЃАНИТЕ НЕ ГИ ПОПОЛНУВААТ БАРАЊАТА КАКО ШТО ТРЕБА, ВЕЛАТ ВРАБОТЕНИТЕ ОД МАТИЧНО ЗА ДЕСЕТИЦИТЕ ИЛЈАДИ ЗГРЕШЕНИ ИЗВОДИ

ГРАЃАНИТЕ НЕ ГИ ПОПОЛНУВААТ БАРАЊАТА КАКО ШТО ТРЕБА, ВЕЛАТ ВРАБОТЕНИТЕ ОД МАТИЧНО ЗА ДЕСЕТИЦИТЕ ИЛЈАДИ ЗГРЕШЕНИ ИЗВОДИ

Вработените од Управата за водење матични книги од утре се враќаат на работа по седум недели штрајк откако со раководството на институцијата за издава ...
ШТРАЈКУВАЧИТЕ ОД УПРАВАТА ЗА МАТИЧНИ КНИГИ СЕ ЖАЛАТ ДЕКА НАИШЛЕ НА АРОГАНТЕН ОДНОС ОД ИНСТИТУЦИИТЕ

ШТРАЈКУВАЧИТЕ ОД УПРАВАТА ЗА МАТИЧНИ КНИГИ СЕ ЖАЛАТ ДЕКА НАИШЛЕ НА АРОГАНТЕН ОДНОС ОД ИНСТИТУЦИИТЕ

Дел од вработените во Управата за водење матични книги, кои штрајкуваат речиси месец дена, денеска се пожалија дека наишле на арогантен однос од инсти ...
ШКАРТ БРАКЧИЊА

ШКАРТ БРАКЧИЊА

Која приватна компанија може да издржи производство на 20.000 шкарт производи? ...
МЛАДЕНЦИТЕ КОИ ИМААТ ЗАКАЖАНО ВЕНЧАВКА НЕ ГИ ВРАЌАМЕ, ВЕЛАТ ОД УПРАВАТА ЗА ВОДЕЊЕ МАТИЧНИ КНИГИ КОИ ОД ДЕНЕС ШТРАЈКУВААТ

МЛАДЕНЦИТЕ КОИ ИМААТ ЗАКАЖАНО ВЕНЧАВКА НЕ ГИ ВРАЌАМЕ, ВЕЛАТ ОД УПРАВАТА ЗА ВОДЕЊЕ МАТИЧНИ КНИГИ КОИ ОД ДЕНЕС ШТРАЈКУВААТ

Вработените во Управата за водење на матични книги низ земјава од денеска штрајкуваат. Не работат шалтерите за издавање извод од матичната книга на ро ...
1 2 3 10 / 26 НАПИСИ