Таг: Управен суд

1 3 4 541 / 41 НАПИСИ
ОСЛОБОДЕНИОТ ИЗБИРАЧКИ СПИСОК УШТЕ НЕ Е ДОСТАПЕН НА ВЕБ СТРАНАТА НА ДИК

ОСЛОБОДЕНИОТ ИЗБИРАЧКИ СПИСОК УШТЕ НЕ Е ДОСТАПЕН НА ВЕБ СТРАНАТА НА ДИК

Уште ја нема електронската апликација за непречен пристап во Избирачкиот список на веб-страната на Државната изборна комисија (ДИК), преку која граѓан ...
1 3 4 541 / 41 НАПИСИ