Таг: вечно владеење

ТАЈНОТО ГЛАСАЊЕ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЧКИОТ МАНДАТ НЕМА ДА ГИ СПАСИ УСТАВНИТЕ СУДИИ ОД ЗАТВОР

ТАЈНОТО ГЛАСАЊЕ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЧКИОТ МАНДАТ НЕМА ДА ГИ СПАСИ УСТАВНИТЕ СУДИИ ОД ЗАТВОР

Уставните cудии кои ќе гласаат за продолжување на мандатот на градоначалниците и советниците избрани пред четири години и ќе им го продолжат владеењет ...
УСТАВНИТЕ СУДИИ В СРЕДА ЌЕ РАСПРАВААТ ЗА ИНИЦИЈАТИВИТЕ ЗА ВЕЧНО ВЛАДЕЕЊЕ НА ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ

УСТАВНИТЕ СУДИИ В СРЕДА ЌЕ РАСПРАВААТ ЗА ИНИЦИЈАТИВИТЕ ЗА ВЕЧНО ВЛАДЕЕЊЕ НА ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ

Уставниот суд ги стави на дневен ред на седницата на 10 мај двете иницијативи за укинување членови од Законот за локална самоуправа и од Изборниот зак ...
2 / 2 НАПИСИ