Таг: велешки суд

ПО МАРАТОНСКО СУДЕЊЕ ОСЛОБОДИТЕЛНА ПРЕСУДА ЗА УБИСТВОТО ВО ОРЕШЕ

ПО МАРАТОНСКО СУДЕЊЕ ОСЛОБОДИТЕЛНА ПРЕСУДА ЗА УБИСТВОТО ВО ОРЕШЕ

Ѓоре Петровски како нарачател и браќата Ордан и Љупчо Ѓоргиевски како извршители се ослободени од  обвинението дека стојат зад убиството на Лазо Милош ...
ОТВОРЕНА  ПРЕДСТЕЧАЈНА ПОСТАПКА ЗА ФЕНИ ВО ВЕЛЕШКИОТ СУД

ОТВОРЕНА ПРЕДСТЕЧАЈНА ПОСТАПКА ЗА ФЕНИ ВО ВЕЛЕШКИОТ СУД

Во Основниот суд во Велес отворена е предстечајна  постапка за „Фени индустри“ од Кавадарци. Тоа е сторено по барање на  „Комерцијална банка“, „Стопан ...
2 / 2 НАПИСИ