Таг: Венко Филипче. Министерство за здравство

УШТЕ 11 ПОЧИНАТИ И 185 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19, ВО ЗЕМЈАВА ДОСЕГА ВКУПНО 5.005 РЕГИСТРИРАНИ ПОЗИТИВНИ НА КОРОНАВИРУСОТ

УШТЕ 11 ПОЧИНАТИ И 185 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19, ВО ЗЕМЈАВА ДОСЕГА ВКУПНО 5.005 РЕГИСТРИРАНИ ПОЗИТИВНИ НА КОРОНАВИРУСОТ

Единаесет лица починаа од компликации од коронавирус, а регистрирани се 185 нови случаи на КОВИД-19 во последните 24 часа од 1.364 тестирања, соопшти ...
МАЛКУ РАСИПАНИ

МАЛКУ РАСИПАНИ

1 Зошто е потребно јавноста да реагира будно, па етичкиот дел на министрите и другите државни функционери да се разбуди? Зошто етичкиот дел не им се р ...
2 / 2 НАПИСИ