Таг: верски

ПОГЛАВАРИТЕ НА МПЦ, ИВЗ И КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА ГИ ПОВИКАА ВЕРНИЦИТЕ ДА СЕ ВАКЦИНИРААТ ПРОТИВ КОВИД-19

ПОГЛАВАРИТЕ НА МПЦ, ИВЗ И КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА ГИ ПОВИКАА ВЕРНИЦИТЕ ДА СЕ ВАКЦИНИРААТ ПРОТИВ КОВИД-19

Поглаварите на сите верски заедници ја поддржуваат вакцинацијата против ковид-19 и заеднo ги повикаа сите граѓани да се пријават за вакцина, со што ќе ...
ЗА МЕРКИТЕ ЗА ПРЕСТОЈНИТЕ ВЕРСКИ ПРАЗНИЦИ ДОПРВА ЌЕ РАЗГОВАРАМЕ, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

ЗА МЕРКИТЕ ЗА ПРЕСТОЈНИТЕ ВЕРСКИ ПРАЗНИЦИ ДОПРВА ЌЕ РАЗГОВАРАМЕ, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

За престојните верски празници, допрва ќе се разговара и ќе се види дали Комисијата за заразни болести ќе препорача нови мерки за заштита од ковид-19, ...
2 / 2 НАПИСИ