Таг: верско организирање

ПРЕД ВОДИЦИ ЦАРОВСКА ГИ ПРЕДУПРЕДИ ГРАДИНКИТЕ ДА НЕ ОРГАНИЗИРААТ ВЕРСКИ ОБРЕДИ

ПРЕД ВОДИЦИ ЦАРОВСКА ГИ ПРЕДУПРЕДИ ГРАДИНКИТЕ ДА НЕ ОРГАНИЗИРААТ ВЕРСКИ ОБРЕДИ

Министерството за труд и социјална политика непосредно пред верскиот празник Водици или Богојавление, ги предупреди детските градинки дека е забрането ...
ДРЖАВНИОТ ПРОСВЕТЕН ИНСПЕКТОРАТ ЌЕ ПРОВЕРУВА ДАЛИ УЧИЛИШТАТА ВЕРСКИ ГИ ОРГАНИЗИРАЛЕ ДЕЦАТА ЗА БАДНИК

ДРЖАВНИОТ ПРОСВЕТЕН ИНСПЕКТОРАТ ЌЕ ПРОВЕРУВА ДАЛИ УЧИЛИШТАТА ВЕРСКИ ГИ ОРГАНИЗИРАЛЕ ДЕЦАТА ЗА БАДНИК

Државниот просветен инспекторат утре ќе проверува дали имало верско организирање и дејствување во училиштата, соопшти Министерството за образование и ...
2 / 2 НАПИСИ