Таг: Виндроуз

ПО САМО ДВА МЕСЕЦА СЕ УКИНУВА АВИОНСКАТА ЛИНИЈА СКОПЈЕ-КИЕВ

ПО САМО ДВА МЕСЕЦА СЕ УКИНУВА АВИОНСКАТА ЛИНИЈА СКОПЈЕ-КИЕВ

Украинскиот авиопревозник „Виндроуз“ ќе ја укине линијата Скопје-Киев само два месеца откако беше лансирана. Последните летови ќе бидат в четврток и в ...
СКОПЈЕ И КИЕВ ВО ДЕКЕМВРИ ЗА ПРВПАТ ЌЕ СЕ ПОВРЗАТ СО ДИРЕКТЕН АВИОНСКИ ЛЕТ

СКОПЈЕ И КИЕВ ВО ДЕКЕМВРИ ЗА ПРВПАТ ЌЕ СЕ ПОВРЗАТ СО ДИРЕКТЕН АВИОНСКИ ЛЕТ

Украинската авиокомпанија „Виндроуз“ ќе воведе директни авионски линии од Киев до Скопје и Белград, откако претходно ги откажа плановите за поврзување ...
2 / 2 НАПИСИ