Таг: Владо Гичев

ВЛАДАТА МОРА ДА ПОДДРЖИ ИЗРАБОТКА НА НОВИ МАПИ НА СЕИЗМИЧКО ЗОНИРАЊЕ, АПЕЛИРА ШТИПСКИОТ ЕКСПЕРТ ПО СЕИЗМОЛОГИЈА ВЛАДО ГИЧЕВ 

ВЛАДАТА МОРА ДА ПОДДРЖИ ИЗРАБОТКА НА НОВИ МАПИ НА СЕИЗМИЧКО ЗОНИРАЊЕ, АПЕЛИРА ШТИПСКИОТ ЕКСПЕРТ ПО СЕИЗМОЛОГИЈА ВЛАДО ГИЧЕВ 

Македонија треба да изготви нови мапи на сеизмичко зонирање, смета универзитетскиот професор д-р Владо Гичев од Штип, кој е на двомесечна научно-истра ...
1 / 1 НАПИСИ