Таг: Водовод и канализација

1 2 324 / 24 НАПИСИ
„ВОДОВОД“ ЈА ИСКЛУЧИ ВОДАТА ВО СТУДЕНТСКИТЕ ДОМОВИ ЗА ДОЛГ ОД ПРЕД 5 ГОДИНИ

„ВОДОВОД“ ЈА ИСКЛУЧИ ВОДАТА ВО СТУДЕНТСКИТЕ ДОМОВИ ЗА ДОЛГ ОД ПРЕД 5 ГОДИНИ

ЈП „Водовод и канализација“ кое е под надлежност на Град Скопје утрово им ја исклучи водата на студентските домови. Без никакво предупредување, како ш ...
„ВОДОВОД“ СО СМЕТКИ И ДО 32.000 ЕВРА ЗА ГРАЃАНИ ГИ ПОКРИВА ТРОШОЦИТЕ ЗА НОВИОТ БАРОК

„ВОДОВОД“ СО СМЕТКИ И ДО 32.000 ЕВРА ЗА ГРАЃАНИ ГИ ПОКРИВА ТРОШОЦИТЕ ЗА НОВИОТ БАРОК

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ од Скопје поделило нови вонредни сметки за вода со илјадници евра, откри канцеларијата на Народниот прав ...
ГЕЈЗЕР ПРЕД БАРОКНАТА ПАЛАТА ЕМАНУЕЛ ЧУЧКОВ ОД ПУКНАТА ЦЕВКА

ГЕЈЗЕР ПРЕД БАРОКНАТА ПАЛАТА ЕМАНУЕЛ ЧУЧКОВ ОД ПУКНАТА ЦЕВКА

Пукната цевка направи гејзер пред палатата „Емануел Чучков“  на раскрсницата на улиците Јордан Мијалков и Павел Шатев во центарот на Скопје. Млазот ...
МНР СЕ ПОПЛАВИ ОД ИЗЛЕАНА ФЕКАЛНА КАНАЛИЗАЦИЈА

МНР СЕ ПОПЛАВИ ОД ИЗЛЕАНА ФЕКАЛНА КАНАЛИЗАЦИЈА

Поплавеното градилиште кај зградата на Министерството за надворешни работи е последица на излеани фекалии, откако компанијата што го гради објекотот н ...
1 2 324 / 24 НАПИСИ