Таг: Воено разузнавање

ВОЈНАТА ВО УКРАИНА ЌЕ ЗАВРШИ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА, ТВРДИ ШЕФОТ НА УКРАИНСКОТО ВОЕНО РАЗУЗНАВАЊЕ

ВОЈНАТА ВО УКРАИНА ЌЕ ЗАВРШИ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА, ТВРДИ ШЕФОТ НА УКРАИНСКОТО ВОЕНО РАЗУЗНАВАЊЕ

Војната против Русија ќе достигне пресвртна точка во средината на август и ќе заврши до крајот на годината, кажа шефот на украинското воено разузнавањ ...
ПРАТЕНИЦИТЕ НА ОДМОР ДО 15 АВГУСТ

ПРАТЕНИЦИТЕ НА ОДМОР ДО 15 АВГУСТ

Гласањето за ребалансот на буџетот на 29 јули беше последниот парламентарен настан пред почетокот на летните одмори за политичарите, кој вообичаено тр ...
2 / 2 НАПИСИ