Таг: восочни фигури

ЌЕ СЕ ОТСТРАНУВААТ ВОСОЧНИ ФИГУРИ ОД МУЗЕЈОТ НА ВМРО

ЌЕ СЕ ОТСТРАНУВААТ ВОСОЧНИ ФИГУРИ ОД МУЗЕЈОТ НА ВМРО

Ќе се отстрануваат восочните фигури во Музејот на ВМРО и тој ќе добие ново име. Ова се предлага со извештајот на работната група за преиспитување на о ...
ПОСЕТАТА НА ЛОНДОН ОТКАЖАНА, НО ВОСОЧНА ФИГУРА НА ТРАМП СЕ ПОЈАВИ ПРЕД АМЕРИКАНСКАТА АМАБАСАДА

ПОСЕТАТА НА ЛОНДОН ОТКАЖАНА, НО ВОСОЧНА ФИГУРА НА ТРАМП СЕ ПОЈАВИ ПРЕД АМЕРИКАНСКАТА АМАБАСАДА

Доналд Трамп ја откажа планираната посета на Британија, но музејот за восочни фигури „Мадам Тисо“ обезбеди лондончани и покрај сè да го видат американ ...
ТРАМП И ПУТИН СЕ СРЕТНАА ВО БУГАРСКИ ТРГОВСКИ ЦЕНТАР, КАКО ВОСОЧНИ ФИГУРИ

ТРАМП И ПУТИН СЕ СРЕТНАА ВО БУГАРСКИ ТРГОВСКИ ЦЕНТАР, КАКО ВОСОЧНИ ФИГУРИ

Сигурно не би очекувале да ги видите заедно Доналд Трамп и Владимир Путин заедно во трговски центар,  и тоа во Бугарија. Восочните фигури на америк ...
3 / 3 НАПИСИ