Таг: возачки дозволи

НЕМА АИР ОД ДЕВЕ БАИР

НЕМА АИР ОД ДЕВЕ БАИР

Миле, ми текна. А да им кажеме дека ги утнале елаборатите? ...
СУСПЕНДИРАНИ ПЕТМИНА ВРАБОТЕНИ ВО МВР КОИ ПЕЧАТЕЛЕ ВОЗАЧКИ ДОЗВОЛИ БЕЗ ПОЛОЖЕН ИСПИТ

СУСПЕНДИРАНИ ПЕТМИНА ВРАБОТЕНИ ВО МВР КОИ ПЕЧАТЕЛЕ ВОЗАЧКИ ДОЗВОЛИ БЕЗ ПОЛОЖЕН ИСПИТ

Петте службени лица во секторот за граѓански работи во зградата на МТВ, кои полицијата ги фати дека издаваат возачки дозволи од Б-категорија на лица к ...
ПОЛИЦИЈАТА МУ ФАТИЛА НА НЕФИ УСЕИНИ ТРИ КАМИОНИ-МИКСЕРИ ЗА БЕТОН, НЕРЕГИСТРИРАНИ СО МЕСЕЦИ И ГОДИНИ, ЗА 2 НЕДЕЛИ ОДЗЕМЕНИ НАД 25 ТАКВИ ВОЗИЛА

ПОЛИЦИЈАТА МУ ФАТИЛА НА НЕФИ УСЕИНИ ТРИ КАМИОНИ-МИКСЕРИ ЗА БЕТОН, НЕРЕГИСТРИРАНИ СО МЕСЕЦИ И ГОДИНИ, ЗА 2 НЕДЕЛИ ОДЗЕМЕНИ НАД 25 ТАКВИ ВОЗИЛА

Сообраќајната полиција за две недели одзела над 25 возила на 90 дена, кои не биле регистрирани над 6 месеци, и покрај кампањата и предупредувањата на ...
СПАСОВСКИ И ГЕРБЕРИХ ГО ПОТПИШАА ДОГОВОРОТ ЗА ВЗАЕМНО ПРИЗНАВАЊЕ НА ВОЗАЧКИТЕ ДОЗВОЛИ СО ГЕРМАНИЈА

СПАСОВСКИ И ГЕРБЕРИХ ГО ПОТПИШАА ДОГОВОРОТ ЗА ВЗАЕМНО ПРИЗНАВАЊЕ НА ВОЗАЧКИТЕ ДОЗВОЛИ СО ГЕРМАНИЈА

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и германскиот амбасадор Томас Герберих денеска во Скопје го потпишаа договорот за взаемно признавање н ...
МАКЕДОНИЈА И ГЕРМАНИЈА ЌЕ СИ ГИ ПРИЗНАВААТ ВОЗАЧКИТЕ ДОЗВОЛИ

МАКЕДОНИЈА И ГЕРМАНИЈА ЌЕ СИ ГИ ПРИЗНАВААТ ВОЗАЧКИТЕ ДОЗВОЛИ

Владата го усвои извештајот за преговорите меѓу Македонија и Германија со кои се врши меѓусебно признавање на возачките дозволи. „Ова претставува п ...
ИСПИТНИОТ ЦЕНТАР ЗА ВОЗАЧКИ ДОЗВОЛИ ВО СТРУМИЦА ДОБИ 30 ДЕНА ЗАБРАНА ЗА РАБОТА ОД МВР

ИСПИТНИОТ ЦЕНТАР ЗА ВОЗАЧКИ ДОЗВОЛИ ВО СТРУМИЦА ДОБИ 30 ДЕНА ЗАБРАНА ЗА РАБОТА ОД МВР

Испитниот центар во Струмица доби забрана за работа, кандидатите за возачка да полагаат во други центри велат од МВР. Нов шок за кандидатите за полага ...
СТРУМИЧАНИ ПОТПИШУВААТ ПЕТИЦИЈА ЗА ГЕРМАНИЈА ДА ГИ ПРИЗНАЕ МАКЕДОНСКИТЕ ВОЗАЧКИ ДОЗВОЛИ

СТРУМИЧАНИ ПОТПИШУВААТ ПЕТИЦИЈА ЗА ГЕРМАНИЈА ДА ГИ ПРИЗНАЕ МАКЕДОНСКИТЕ ВОЗАЧКИ ДОЗВОЛИ

Македонските иселеници во Германија почнаа да собираат потписи во Струмица и во останатите градови во земјава, за да упатат петиција до германските вл ...
7 / 7 НАПИСИ