Таг: вознемирување

ПРИЈАВА ДО СУД ПРОТИВ ДАНИЦА ЧАДИЕВА, ПРЕТСЕДАТЕЛКА НА ВЛАДИНА КОМИСИЈА, ЗА ВОЗНЕМИРУВАЊЕ ВРАБОТЕН КОЈ НЕ РЕШИЛ ПРЕДМЕТ КАКО ШТО МУ НАРЕДИЛА

ПРИЈАВА ДО СУД ПРОТИВ ДАНИЦА ЧАДИЕВА, ПРЕТСЕДАТЕЛКА НА ВЛАДИНА КОМИСИЈА, ЗА ВОЗНЕМИРУВАЊЕ ВРАБОТЕН КОЈ НЕ РЕШИЛ ПРЕДМЕТ КАКО ШТО МУ НАРЕДИЛА

Даница Чадиева, претседателка на владината Второстепена комисија која неодамна е реизбрана на функцијата, доби пријава до суд од Комисијата за спречув ...
ЗА ИЗЈАВАТА ДЕКА НА ИЛИНДЕНСКИ МАРШ НЕ МОЖЕ ЛГБТ ЗАЕДНИЦАТА, ОРГАНИЗАТОРОТ ТРЕБА ЈАВНО ДА СЕ ИЗВИНИ АКО НЕ САКА СУДСКА ПРИЈАВА ЗА ВОЗНЕМИРУВАЊЕ, ОДЛУЧИ АНТИДИСКРИМИНАЦИСКАТА КОМИСИЈА

ЗА ИЗЈАВАТА ДЕКА НА ИЛИНДЕНСКИ МАРШ НЕ МОЖЕ ЛГБТ ЗАЕДНИЦАТА, ОРГАНИЗАТОРОТ ТРЕБА ЈАВНО ДА СЕ ИЗВИНИ АКО НЕ САКА СУДСКА ПРИЈАВА ЗА ВОЗНЕМИРУВАЊЕ, ОДЛУЧИ АНТИДИСКРИМИНАЦИСКАТА КОМИСИЈА

Организатор на коњички илинденски марш од Скопје ги дискриминирал припадниците на ЛГБТ заедницата со изјава на телевизија за време на подготовките лет ...
ЕКСАМБАСАДОРКА НА ФЕЈСБУК ТЕШКО НАВРЕДИЛА И ВОЗНЕМИРИЛА ЕТНИЧКО МАЛЦИНСТВО, КОМИСИЈАТА ЗА АНТИДИСКРИМИНАЦИЈА БАРА ДА СЕ ИЗВИНИ И ДА ЈА ИЗБРИШЕ ОБЈАВАТА

ЕКСАМБАСАДОРКА НА ФЕЈСБУК ТЕШКО НАВРЕДИЛА И ВОЗНЕМИРИЛА ЕТНИЧКО МАЛЦИНСТВО, КОМИСИЈАТА ЗА АНТИДИСКРИМИНАЦИЈА БАРА ДА СЕ ИЗВИНИ И ДА ЈА ИЗБРИШЕ ОБЈАВАТА

Комисијата за спречување и заштита од дискриминација (КСЗД) утврдила вознемирување врз основа на етничка припадност, извршено од поранешна македонска ...
СЕДУМ МЕСЕЦИ МОЈОТ ЖИВОТ И МОЈАТА ТРАУМА ЛЕЖАТ ВО ФИОКА ВО ОБВИНИТЕЛСТВО, А ЗЛОСТОРНИКОТ МИ СЕ СМЕЕ, СВЕДОЧИ ГЕВГЕЛИЧАНКА ЧИИ ФОТОГРАФИИ СЕ СПОДЕЛУВАЛЕ НА „ГЕВГЕЛИЈАХАБ“

СЕДУМ МЕСЕЦИ МОЈОТ ЖИВОТ И МОЈАТА ТРАУМА ЛЕЖАТ ВО ФИОКА ВО ОБВИНИТЕЛСТВО, А ЗЛОСТОРНИКОТ МИ СЕ СМЕЕ, СВЕДОЧИ ГЕВГЕЛИЧАНКА ЧИИ ФОТОГРАФИИ СЕ СПОДЕЛУВАЛЕ НА „ГЕВГЕЛИЈАХАБ“

Две девојки од Гевгелија од јули лани живеат во агонија и не смеат да излезат од дома, откако поранешно нивно момче со кого биле во подолги врски, спо ...
ЗА ДА НЕ СЕ ВОЗНЕМИРУВААТ КРАВИТЕ АВСТРИЈА ОБЈАВИ ВОДИЧ ЗА ДВИЖЕЊЕ НИЗ АЛПИТЕ

ЗА ДА НЕ СЕ ВОЗНЕМИРУВААТ КРАВИТЕ АВСТРИЈА ОБЈАВИ ВОДИЧ ЗА ДВИЖЕЊЕ НИЗ АЛПИТЕ

Австрија се гордее со своите зелени алпски пасишта, каде туристите слободно можат да се шетаат додека кравите пасат трева. Но, по инцидентот кога еден ...
5 / 5 НАПИСИ