Таг: вредност

ОЧИЛА ОД 40 ЕВРА КУПЕНИ ОНЛАЈН СТАНУВААТ 80 ЕВРА ПОРАДИ ЦАРИНА, ДДВ И ЛЕЖАРИНА

ОЧИЛА ОД 40 ЕВРА КУПЕНИ ОНЛАЈН СТАНУВААТ 80 ЕВРА ПОРАДИ ЦАРИНА, ДДВ И ЛЕЖАРИНА

Онлајн нарачките над 22 евра стануваат и двојно поскапи поради давачките кон државата за царина и ДДВ. За пазарење од странство за производи над 45 ев ...
КРЕИРАЈТЕ ВРЕДНОСТИ, НЕ САМО ПРОФИТ, ПОРАЧА ПРВИОТ ФОРУМ НА ДОБРИ КОМПАНИИ

КРЕИРАЈТЕ ВРЕДНОСТИ, НЕ САМО ПРОФИТ, ПОРАЧА ПРВИОТ ФОРУМ НА ДОБРИ КОМПАНИИ

Првиот Форум на добри компании, на тема „Трансформација на општеството преку бизнисите“, се одржа денеска во Скопје со претставници на компании, граѓа ...
2 / 2 НАПИСИ