Таг: вреќи

НУРКАЧИ НАШЛЕ БЕЛИ ВРЕЌИ ВО ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО КАЈ ГРАДСКОТО ШЕТАЛИШТЕ

НУРКАЧИ НАШЛЕ БЕЛИ ВРЕЌИ ВО ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО КАЈ ГРАДСКОТО ШЕТАЛИШТЕ

Нуркачите од „Акватек” денеска пронајдоа и фотографираа затворени бели вреќи со непозната содржина, фрлени во Охридското езерото кај градското шеталиш ...
СОБРАНИ 60 ВРЕЌИ ОТПАД ШТО ГО ФРЛААТ ВОЗАЧИТЕ НА ПАТОТ ОХРИД-СТРУГА

СОБРАНИ 60 ВРЕЌИ ОТПАД ШТО ГО ФРЛААТ ВОЗАЧИТЕ НА ПАТОТ ОХРИД-СТРУГА

Охридските комуналци викендов собраа околу 60 вреќи отпад што го фрлаат возачите од автомобилите на патот од Охрид кон Струга. „Акцијата започна ра ...
ГРАДОТ ПОСТАВУВА ВРЕЌИ СО ПЕСОК ПОКРАЈ ВАРДАР, РАШЧЕ НЕ Е ЗАГРОЗЕНО

ГРАДОТ ПОСТАВУВА ВРЕЌИ СО ПЕСОК ПОКРАЈ ВАРДАР, РАШЧЕ НЕ Е ЗАГРОЗЕНО

Се поставуваат вреќи со песок на неколку локации на малото корито на Вардар во Скопје. По налог на Град Скопје, формиран е кризен штаб од екипи на јав ...
3 / 3 НАПИСИ