Таг: забрана за движење

ЗАБРАНА ЗА ДВИЖЕЊЕ ОД 16 ДО 5 ЧАСОТ ЗА ВРЕМЕ НА ВИКЕНДИТЕ, НОВА МЕРКА НА ВЛАДАТА

ЗАБРАНА ЗА ДВИЖЕЊЕ ОД 16 ДО 5 ЧАСОТ ЗА ВРЕМЕ НА ВИКЕНДИТЕ, НОВА МЕРКА НА ВЛАДАТА

На денешната владина седница донесена е уште една мерка со која се ограничува движењето на граѓаните за време на викендите. Во сабота и недела се забр ...
ХАОСОТ СО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА СЕ ПРЕФРЛИ ОД СРЕДНО ВОДНО ВО НЕРЕЗИ, ОД ГРАД СКОПЈЕ НАЈАВУВААТ ИЗМЕНИ НА ОДЛУКАТА

ХАОСОТ СО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА СЕ ПРЕФРЛИ ОД СРЕДНО ВОДНО ВО НЕРЕЗИ, ОД ГРАД СКОПЈЕ НАЈАВУВААТ ИЗМЕНИ НА ОДЛУКАТА

Хаосот со паркирани коли од Средно Водно се префрли во Нерези. Откако пред два месеци Град Скопје ја воведе забраната за движење на возила до Средно В ...
ШИЛЕГОВ ОД 15 НОЕМВРИ ЌЕ ЗАБРАНИ ДВИЖЕЊЕ НА ВОЗИЛА ДО СРЕДНО ВОДНО ЗА ВИКЕНД

ШИЛЕГОВ ОД 15 НОЕМВРИ ЌЕ ЗАБРАНИ ДВИЖЕЊЕ НА ВОЗИЛА ДО СРЕДНО ВОДНО ЗА ВИКЕНД

Од 15 ноември Град Скопје ќе забрани движење на возила до Средно Водно. Градоначалникот Петре Шилегов најави дека работат за сообраќајно решение со ко ...
3 / 3 НАПИСИ