Таг: загадување

1 28 29 30294 / 294 НАПИСИ
БИТОЛА Е НАЈЗАГАДЕН ГРАД ВО ЕВРОПА, СПОРЕД НЕОФИЦИЈАЛНА БАЗА НА ПОДАТОЦИ

БИТОЛА Е НАЈЗАГАДЕН ГРАД ВО ЕВРОПА, СПОРЕД НЕОФИЦИЈАЛНА БАЗА НА ПОДАТОЦИ

Битола е најзагаден град во Европа според интернет истражувањето на интернационалната веб страницата www.numbeo.com. Веб страницата е онлајн база на п ...
ОД ДЕНЕСКА ВОДАТА ВО ДОЈРАН И СО СЛУЖБЕН ВЕСНИК ЌЕ БИДЕ ЧИСТА

ОД ДЕНЕСКА ВОДАТА ВО ДОЈРАН И СО СЛУЖБЕН ВЕСНИК ЌЕ БИДЕ ЧИСТА

Денес стапува на сила новиот правилник за управување со водите за капење, со кој водата во Дојранското Езеро ќе биде безбедна за капење. Правилникот б ...
МИНИСТЕРОТ ТОДОРОВ РЕЧЕ ДЕКА ВОДАТА ВО ДОЈРАН НЕ Е ОПАСНА ЗА КАПЕЊЕ

МИНИСТЕРОТ ТОДОРОВ РЕЧЕ ДЕКА ВОДАТА ВО ДОЈРАН НЕ Е ОПАСНА ЗА КАПЕЊЕ

Водата во Дојранско Езеро е комплетно исправна за капење, не предизвикува опасност по здравјето на луѓето и нема потреба од никакви ограничувања, изја ...
КАМЕНОЛОМОТ НА БИЛБИЛ КАМЕН БИТОЛЧАНИ ГО СПОРЕДИЈА СО ЧЕРНОБИЛ

КАМЕНОЛОМОТ НА БИЛБИЛ КАМЕН БИТОЛЧАНИ ГО СПОРЕДИЈА СО ЧЕРНОБИЛ

„Битола не смее да стане Чернобил II“. Со вакви транспаренти граѓани од Битола излегоа на денешните протести пред новиот каменолом за ископ на гранит, ...
1 28 29 30294 / 294 НАПИСИ