Таг: закажан термин

ПОЛИЦАЈЦИ ГИ РЕГУЛИРААТ РЕДИЦИТЕ ЗА ВАКЦИНИ БЕЗ ТЕРМИН ВО СКОПЈЕ

ПОЛИЦАЈЦИ ГИ РЕГУЛИРААТ РЕДИЦИТЕ ЗА ВАКЦИНИ БЕЗ ТЕРМИН ВО СКОПЈЕ

Со полицајци денеска се регулираат редиците и гужвите пред влезовите на сите скопски поликлиники, откако вчера започна вакцинацијата против ковид-19 б ...
ГУЖВИ ПРЕД СКОПСКИТЕ ПОЛИКЛИНИКИ ЗА ВАКЦИНА БЕЗ ЗАКАЖАН ТЕРМИН, ВО „ЈАНЕ САНДАНСКИ“ ИНТЕРВЕНИРАШЕ И ПОЛИЦИЈАТА

ГУЖВИ ПРЕД СКОПСКИТЕ ПОЛИКЛИНИКИ ЗА ВАКЦИНА БЕЗ ЗАКАЖАН ТЕРМИН, ВО „ЈАНЕ САНДАНСКИ“ ИНТЕРВЕНИРАШЕ И ПОЛИЦИЈАТА

Редици и гужви има утринава пред влезовите на сите скопски поликлиники, откако денес започна вакцинацијата против ковид-19 без закажан термин. Граѓани ...
ВО ВЕЛЕС ПОЧНА МАСОВНА ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЖАН ТЕРМИН, ГРАЃАНИТЕ ВО РЕДИЦИ ЧЕКАА ДА БИДАТ ВАКЦИНИРАНИ

ВО ВЕЛЕС ПОЧНА МАСОВНА ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЖАН ТЕРМИН, ГРАЃАНИТЕ ВО РЕДИЦИ ЧЕКАА ДА БИДАТ ВАКЦИНИРАНИ

Во спортската сала на средното училиштето „Коле Неделковски“ од Велес, утринава почна вакцинацијата против ковид-19 без закажан термин, па граѓани во ...
3 / 3 НАПИСИ