Таг: закажување

ОД ПОНЕДЕЛНИК ВАКЦИНА ПРОТИВ КОВИД-19 ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИМИ И ДОМА

ОД ПОНЕДЕЛНИК ВАКЦИНА ПРОТИВ КОВИД-19 ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИМИ И ДОМА

Од понеделник, може да се закаже вакцинирање против ковид-19 и дома за оние кои поради здравствени причини не се во можност да дојдат на вакцинален пу ...
ПОЧНА ЗАКАЖУВАЊЕТО ПРЕКУ МОЈ ТЕРМИН, ПРВИТЕ ПРЕГЛЕДИ И ОПЕРАЦИИ ОД СЕПТЕМВРИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

ПОЧНА ЗАКАЖУВАЊЕТО ПРЕКУ МОЈ ТЕРМИН, ПРВИТЕ ПРЕГЛЕДИ И ОПЕРАЦИИ ОД СЕПТЕМВРИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

Почна закажувањето прегледи и интервенции во електронскиот систем МојТермин, а сите јавни здравствени установи веќе ги креираат термините за прегледи ...
ТОКСИКОЛОГИЈА БАРА МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ДА НЕ ПРЕПРАЌААТ ПАЦИЕНТИ СО УСНА ПРЕПОРАКА, А ТИЕ ОДГОВАРААТ ДЕКА СПЕЦИЈАЛИСТИТЕ НЕМААТ ДОВОЛНО ТЕРМИНИ

ТОКСИКОЛОГИЈА БАРА МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ДА НЕ ПРЕПРАЌААТ ПАЦИЕНТИ СО УСНА ПРЕПОРАКА, А ТИЕ ОДГОВАРААТ ДЕКА СПЕЦИЈАЛИСТИТЕ НЕМААТ ДОВОЛНО ТЕРМИНИ

Матичните лекари со усна препорака праќаат пациенти на Токсикологија кои не се итни, реагира Клиниката, а Здружението на приватни лекари на Македонија ...
3 / 3 НАПИСИ