Таг: закон за антидискриминација

МРЧЕЊЕ ПОД ВИНОЖИТО

МРЧЕЊЕ ПОД ВИНОЖИТО

1 Лично познавам некои луѓе, кои си ги презапишуваа децата во други училишта или фаќаа врски да ги префрлат во други одделенија затоа што во класот им ...
РОДОВИОТ ИДЕНТИТЕТ И СЕКСУАЛНАТА ОРИЕНТАЦИЈА СТАНАА ДЕЛ ОД ЗАКОНОТ ЗА ЗАШТИТА ОД ДИСКРИМИНАЦИЈА, ДОНЕСЕН ВО СОБРАНИЕТО

РОДОВИОТ ИДЕНТИТЕТ И СЕКСУАЛНАТА ОРИЕНТАЦИЈА СТАНАА ДЕЛ ОД ЗАКОНОТ ЗА ЗАШТИТА ОД ДИСКРИМИНАЦИЈА, ДОНЕСЕН ВО СОБРАНИЕТО

Во присуство на странски дипломати во собраниската галерија, пратениците конечно го донесоа долго избегнуваниот Закон за заштита и спречување од дискр ...
2 / 2 НАПИСИ