Таг: запали

СЕ ЗАПАЛИ ГОЛЕМА ДИВА ДЕПОНИЈА НА ВЛЕЗОТ ВО ОХРИД

СЕ ЗАПАЛИ ГОЛЕМА ДИВА ДЕПОНИЈА НА ВЛЕЗОТ ВО ОХРИД

Во Охрид, кај месноста Маутскер каде што некогаш беше и воено стрелиште, денес се запали големата депонија во која се остава ѓубре, отпад и градежен ш ...
АЛИУ АНАЛИЗОН

АЛИУ АНАЛИЗОН

1 И ете така. Бидете си спокојни. Нема  да има федерализација. Нема да има ни кантонизација. Ќе има само верна љубов помеѓу Никола Груевски и Али Ахме ...
ДОКУМЕНТОТ ОД ТИРАНА НЕ Е УСЛОВ ЗА ВЛАДА, ВЕЛИ АХМЕТИ

ДОКУМЕНТОТ ОД ТИРАНА НЕ Е УСЛОВ ЗА ВЛАДА, ВЕЛИ АХМЕТИ

Политичките партии на Албанците во Македонија ќе изготват документ во кој ќе бидат содржани барањатa кои се од интерес на Албанците во Македонија, изј ...
3 / 3 НАПИСИ