Таг: заштитен сведок

ПОТВРДЕНА ОСЛОБОДИТЕЛНАТА ПРЕСУДА ЗА УБИСТВОТО ВО ОРЕШЕ, ОСТАНА НЕПОЗНАТО КОЈ ГО УБИ ЛАЗО МИЛОШЕВСКИ

ПОТВРДЕНА ОСЛОБОДИТЕЛНАТА ПРЕСУДА ЗА УБИСТВОТО ВО ОРЕШЕ, ОСТАНА НЕПОЗНАТО КОЈ ГО УБИ ЛАЗО МИЛОШЕВСКИ

Скопскиот Апелациинен суд ја потврди ослободителната пресуда за случајот убиството во село Ореше. Тројцата обвинети Ѓоре Петрески, како нарачател, и б ...
СОБРАНИЕТО ГИ ОСТАВИ НЕЗАШТИТЕНИ ЗАШТИТЕНИТЕ СВЕДОЦИ

СОБРАНИЕТО ГИ ОСТАВИ НЕЗАШТИТЕНИ ЗАШТИТЕНИТЕ СВЕДОЦИ

Да имало Специјалното обвинителство закон за заштита на сведоци, ќе го вметнело сега починатиот сведок Коста Крпач во програмата за заштита на сведоци ...
2 / 2 НАПИСИ