Таг: здравствени услуги

НОВО СЕЛО НАБАВИ МОБИЛНА АМБУЛАНТА КОЈА ЌЕ НУДИ ОСНОВНИ ЗДРАВСТВЕНИ УСЛУГИ ВО ПЛАНИНСКИТЕ СЕЛА

НОВО СЕЛО НАБАВИ МОБИЛНА АМБУЛАНТА КОЈА ЌЕ НУДИ ОСНОВНИ ЗДРАВСТВЕНИ УСЛУГИ ВО ПЛАНИНСКИТЕ СЕЛА

Жителите на планинските населени места во Општина Ново Село, каде што нема амбуланти и се оддалечени повеќе километри од општинскиот центар со матични ...
СО ЈАВНО-ПРИВАТНО ПАРТНЕРСТВО СТРАНСКИ КОМПАНИИ ЌЕ ДАВААТ БЕСПЛАТНИ ХЕЛИКОПТЕРСКИ УСЛУГИ ЗА ГРАЃАНИТЕ, ВЕЛИ ЗАЕВ

СО ЈАВНО-ПРИВАТНО ПАРТНЕРСТВО СТРАНСКИ КОМПАНИИ ЌЕ ДАВААТ БЕСПЛАТНИ ХЕЛИКОПТЕРСКИ УСЛУГИ ЗА ГРАЃАНИТЕ, ВЕЛИ ЗАЕВ

Државата преку јавно-приватно партнерство ќе добие на располагање хеликоптери за здравствени услуги, за пожари и за кризи преку меѓународно осигурувањ ...
СЕКСУАЛНИТЕ РАБОТНИЧКИ ЗА ЕДЕН МЕСЕЦ ЌЕ ОСТАНАТ БЕЗ БЕСПЛАТНИТЕ ЗДРАВСТВЕНИ УСЛУГИ ШТО ГИ ДОБИВААТ ОД НЕВЛАДИНИТЕ

СЕКСУАЛНИТЕ РАБОТНИЧКИ ЗА ЕДЕН МЕСЕЦ ЌЕ ОСТАНАТ БЕЗ БЕСПЛАТНИТЕ ЗДРАВСТВЕНИ УСЛУГИ ШТО ГИ ДОБИВААТ ОД НЕВЛАДИНИТЕ

Сексуалните работници, лицата што инјектираат дроги, лицата што живеат со ХИВ и останатите маргинализирани заедници за еден месец ќе останат без беспл ...
3 / 3 НАПИСИ