Таг: Жан Митрев

1 2 322 / 22 НАПИСИ
ЗАЕВ СО МИНИСТРИТЕ И ИВАНОВ НА ПРОСЛАВАТА НА 18. РОДЕНДЕН НА КЛИНИКАТА НА ЖАН МИТРЕВ

ЗАЕВ СО МИНИСТРИТЕ И ИВАНОВ НА ПРОСЛАВАТА НА 18. РОДЕНДЕН НА КЛИНИКАТА НА ЖАН МИТРЕВ

Со многубројни гости, пријатели и колеги кардиохирургот д-р Жан Митрев  со свечен прием во Музејот на македонската борба прослави 18 години од отворањ ...
МИНИСТЕРСТВОТО НЕ ПОТПИШУВА БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ДА СИ ГИ ВРАТИ ПРОСТОРИИТЕ ОД ЖАН МИТРЕВ

МИНИСТЕРСТВОТО НЕ ПОТПИШУВА БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ДА СИ ГИ ВРАТИ ПРОСТОРИИТЕ ОД ЖАН МИТРЕВ

Отворањето на Траума центар во Градската општа болница „8 Септември“ заглави во бирократски процедури. Повеќе од два месеци ГОБ„8 Сeптември“ не може д ...
1 2 322 / 22 НАПИСИ