Таг: Жан Митрев

1 213 / 13 НАПИСИ
БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ КОНЕЧНО ГО ДОБИ ПРОСТОРОТ ОД ЖАН МИТРЕВ ЗА ТРАУМА ЦЕНТАР

БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ КОНЕЧНО ГО ДОБИ ПРОСТОРОТ ОД ЖАН МИТРЕВ ЗА ТРАУМА ЦЕНТАР

Градската општа болница „8 септември“ ќе набавува генератор, нови филтри за клима и друг потребен материјал за да може да го отвори новиот Траума цент ...
ЗАЕВ СО МИНИСТРИТЕ И ИВАНОВ НА ПРОСЛАВАТА НА 18. РОДЕНДЕН НА КЛИНИКАТА НА ЖАН МИТРЕВ

ЗАЕВ СО МИНИСТРИТЕ И ИВАНОВ НА ПРОСЛАВАТА НА 18. РОДЕНДЕН НА КЛИНИКАТА НА ЖАН МИТРЕВ

Со многубројни гости, пријатели и колеги кардиохирургот д-р Жан Митрев  со свечен прием во Музејот на македонската борба прослави 18 години од отворањ ...
МИНИСТЕРСТВОТО НЕ ПОТПИШУВА БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ДА СИ ГИ ВРАТИ ПРОСТОРИИТЕ ОД ЖАН МИТРЕВ

МИНИСТЕРСТВОТО НЕ ПОТПИШУВА БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ДА СИ ГИ ВРАТИ ПРОСТОРИИТЕ ОД ЖАН МИТРЕВ

Отворањето на Траума центар во Градската општа болница „8 Септември“ заглави во бирократски процедури. Повеќе од два месеци ГОБ„8 Сeптември“ не може д ...
1 213 / 13 НАПИСИ