Таг: Живко Муакетов

„АЛКАЛОИД“ Е ЕДЕН ОД СТОЛБОВИТЕ НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА, ВЕЛИ В. Д. ГЕРМАНСКИОТ АМБАСАДОР ГРАФ

„АЛКАЛОИД“ Е ЕДЕН ОД СТОЛБОВИТЕ НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА, ВЕЛИ В. Д. ГЕРМАНСКИОТ АМБАСАДОР ГРАФ

„Алкалоид“ е успешна и организирана компанија, еден од столбовите на македонската економија, изјави в. д. амбасадорот на Германија, Ото Граф по денешн ...
ДЕНЕС ПОЧНУВА РЕГИОНАЛНИОТ БИЗНИС САМИТ 100, ЌЕ УЧЕСТВУВААТ И ПРЕМИЕРИТЕ НА ПЕТ БАЛКАНСКИ ЗЕМЈИ

ДЕНЕС ПОЧНУВА РЕГИОНАЛНИОТ БИЗНИС САМИТ 100, ЌЕ УЧЕСТВУВААТ И ПРЕМИЕРИТЕ НА ПЕТ БАЛКАНСКИ ЗЕМЈИ

Денес во Скопје почнува шестиот по ред регионален бизнис САМИТ 100 на лидери од Југоисточна Европа. На дводневниот самит ќе учествуваат над 150 бизнис ...
2 / 2 НАПИСИ