Таг: Живко Поповски

ЕСМА, ЖИВКО ПОПОВСКИ, СЛАВКО ЈАНЕВСКИ, БЛАЖЕ КОНЕСКИ, ЃОРЃИ КОЛОЗОВ И БУШТУР ЌЕ ДОБИЈАТ УЛИЦИ ВО СКОПЈЕ

ЕСМА, ЖИВКО ПОПОВСКИ, СЛАВКО ЈАНЕВСКИ, БЛАЖЕ КОНЕСКИ, ЃОРЃИ КОЛОЗОВ И БУШТУР ЌЕ ДОБИЈАТ УЛИЦИ ВО СКОПЈЕ

Народни херои, архитекти, ректори на скопскиот универзитет, претседателите на Собранието, почесни граѓани на Скопје, уметници и спортисти ќе добијат с ...
50 СЕ ВРАТИ ВО ГТЦ, ЕДЕН ОД АВТОБУСИТЕ БРЕНДИРАН СО СЛИКА ОД ЖИВКО ПОПОВСКИ

50 СЕ ВРАТИ ВО ГТЦ, ЕДЕН ОД АВТОБУСИТЕ БРЕНДИРАН СО СЛИКА ОД ЖИВКО ПОПОВСКИ

Од денеска автобуската линија 50 повторно ќе застанува во Градскиот трговски центар. Еден од автобусите кој ќе вози на оваа линија е брендиран со слик ...
ГУШКАЈЌИ ГО ГТЦ, ЈА ГУШКАВМЕ СЛОБОДАТА, СЕЌАВАЊЕ НА АРХИТЕКТОТ ЖИВКО ПОПОВСКИ ПРЕКУ НЕГОВИТЕ КОЛУМНИ

ГУШКАЈЌИ ГО ГТЦ, ЈА ГУШКАВМЕ СЛОБОДАТА, СЕЌАВАЊЕ НА АРХИТЕКТОТ ЖИВКО ПОПОВСКИ ПРЕКУ НЕГОВИТЕ КОЛУМНИ

„Живко беше темпераментен, иницијативен, го викавме Жика живец, тој беше душа на секое друштво и водач на сите наши младешки непромислености и лудории ...
3 / 3 НАПИСИ