Таг: Зоран Ѓорѓиевски

ОБВИНИТЕЛСТВОТО ЌЕ СЕ ЖАЛИ ЗА УСЛОВНАТА КАЗНА ЗА СОВЕТНИКОТ НА ЧУЛЕВ КОЈ ТЕПАШЕ И НАВРЕДУВАШЕ КОМАНДИР НА ПОЛИЦИСКА СТАНИЦА НА ДЕНОТ НА ИЗБОРИТЕ

ОБВИНИТЕЛСТВОТО ЌЕ СЕ ЖАЛИ ЗА УСЛОВНАТА КАЗНА ЗА СОВЕТНИКОТ НА ЧУЛЕВ КОЈ ТЕПАШЕ И НАВРЕДУВАШЕ КОМАНДИР НА ПОЛИЦИСКА СТАНИЦА НА ДЕНОТ НА ИЗБОРИТЕ

Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција е незадоволно и ќе поднесе жалба на пресудата со која на обвинетиот Зоран ...
1 / 1 НАПИСИ